top of page

Remy van Wijk

Vanaf kleins af aan gefascineerd van alles omtrent techniek. Zolang het kon rijden, vliegen of autonoom kon voortbewegen was ik verkocht. Robotica, mechatronica en machanica groeide uit van een hobby naar een ambitie. Door de jaren heen veel ervaringen op gedaan binnen verschillende nationale en internationale bedrijven en kansen gekregen waar ik erg dankbaar voor ben. Van het verzinnen en maken van simpele handtools bij assemblage werkzaamheden, tot aan het ontwerpen, prototypen, vliegen en produceren van 4000 vliegende robots.

 

In December 2016 kocht ik een huis met een grote garage welke ik volledig om kon bouwen naar een werkplaats vol met machine's om zo ieder hersenspinsel werkelijkheid te kunnen laten worden. Door deze wendbaarheid was het prototypen en uitvoeren van opdrachten ineens zoveel malen eenvoudiger. Niet alleen voor mijzelf, maar ook voor derden.

Over de jaren heen met de trend richting technologie en dus automatiseren merkte ik dat er  veel interesse was in het vinden van pracktische technische en doelgerichte oplossingen, vaak binnen een enorm kort tijdsbestek. Niets is mij te gek, en kom ik er niet uit dan komen we er samen wel uit.

Neem eens een kijkje bij "mijn" werk of bekijk de video op de home pagina.

ik.jpg

"Toen ik 6 jaar was en mijn eerste doos technisch lego kreeg was ik verkocht. Het in elkaar zetten van de bouwdoos was leuk, maar iets anders maken van alle blokjes die de doos te bieden had was nog veel leuker. Zo ontstond mijn interesse voor de vele mogelijkheden die techniek te bieden heeft."

bottom of page